Descargar el Libro STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA Gratis pdf, ePub, kindle

STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA Descargar (Leer en línea.Download) el Libro Gratis PDF, ePub, Kindle

steve jobs: la biografia-walter isaacson-9788401387968

Resumen

La biografia exclusiva de Steve Jobs,creador d’Apple, escrita amb la seva total col·laboració.
La biografia definiva de Steve Jobs. La mort de Steve Jobs ha commogut el món. Després de tenir-hi més de quaranta entrevistes en els darrers dos anys, i amb més d’un centenar de persones del seu entorn: familiars, amics, adversaris i col•legues, Walter Isaacson ens presenta l’única biografia escrita amb la col·laboració de Jobs, el retrat definitiu d’una de les icones indiscutibles del nostre temps, la crònica de l’agitada vida i la desgastant personalitat d’un geni que, amb la seva creativitat, energia i afany de perfeccionisme, va revolucionar sis indústries: la informàtica, el cine d’animació, la música, la telefonia, les tauletes i l’edició digital..Conscient que la millor manera de crear valor al segle XXI és connectar la creativitat amb la tecnologia, Jobs va fundar una empresa en la qual els impressionants salts de la imaginació van de bracet de sorprenents fites tecnològiques..Tot i que Jobs va col·laborar en el llibre, no va voler controlar el contingut, ni tan sols exercir el dret a llegir-lo abans de la publicació. No va defugir cap tema, i va encoratjar la gent que coneixia a parlar amb franquesa. «He fet moltes coses de les quals no em sento orgullós, com deixar la meva nòvia embarassada als vint-i-tres anys i la manera com em vaig comportar aleshores, però no hi ha cap cadàver al meu armari que no pugui sortir a la llum.».Jobs parla amb sinceritat, de vegades brutal, sobre la gent amb la qual ha treballat i contra la que ha competit. De la mateixa manera, els seus amics, rivals i col·legues ofereixen una visió gens ensucrada de les passions, els dimonis, el perfeccionisme, els desitjos, el talent, els trucs i l’obsessió per controlar-ho tot que varen modelar la seva visió empresarial i els innovadors productes que va aconseguir crear.
La seva història, per tant, està plena d’ensenyaments sobre innovació, coratge, lideratge i valors. La vida d’un geni capaç d’enfurismar i de seduir a parts iguals.

Idioma Español!


Descargar STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA el Libro Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA (0.00 EUR)


Únase a cientos de miles de miembros satisfechos que pasaron incontables horas buscando contenido multimedia y en línea ahora y ahora mientras disfrutan de los nuevos libros, revistas y cómics más famosos.

Está aquí y es gratis. Por lo tanto, debe registrarse:

 • Libros, revistas y cómics ilimitados donde sea que esté: directamente en su navegador en su computadora o tableta.
 • Más de 10 millones de títulos cubren todos los géneros posibles.
 • Consigue los mejores libros, revistas y cómics en cualquier género, incluidos Acción, Aventura, Anime, Manga, Niños y familia, Clásicos, Comedias, Referencias, Manuales, Drama, Extranjeros, Terror, Música, Romance, Ciencia ficción, Fantasía, Deporte y muchos otros.
 • ¡Nuevos títulos se agregan todos los días! Nos gusta mantener las cosas frescas.
 • Todas las plataformas. Totalmente optimizado.
 • Descubra por qué miles de personas van todos los días.
  Regístrese ahora y disfrute del entretenimiento, ¡ilimitado!

  Datos del libro

  • Nº de páginas: 696 págs.
  • Editorial: PLAZA & JANES EDITORES
  • Lengua: CATALÁN
  • Encuadernación: Tapa dura
  • ISBN: 9788401387968
  • Año edición: 2011
  • Plaza de edición: ES
  • Traductores: XEVI SOLE MUÑOZ, QUESADA NAVIDAD JO  Descargar STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA el libro gratis:

  ESPEJO-2

  STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA.pdf (EUR-0.00)

  STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA.epub (EUR-0.00)

  STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA.doc (EUR-0.00)

  STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA.txt (EUR-0.00)

  STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA.mobi (EUR-0.00)

  Libros de Precios:


  STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA.PDF – (EUR 0.00);

  STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA.MOBI – (EUR 0.00);

  STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA.EPUB – (EUR 0.00);

  STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA.DOC – (EUR 0.00);

  STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA.TXT – (EUR 0.00);

  TAGS:

  Online STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA el ebook, el Libro STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA FB2, Download STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA PDF , Download STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA MOBI, Online STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA el Libro, Gratis Descargar STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA IPhone, Online el libro STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA PDF, Gratis STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA DJVU, Gratis descargar STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA TXT, Descargar el STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA RTF, Online STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA FB2 , el e-libro STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA download TXT, Gratis STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA descargar el libro, el Libro STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA download MOBI, Descargar STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA IPad, Leer STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA MOBI, Leer STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA DOCX, Gratis STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA AWZ, Download el libro STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA iPad , Gratis STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA DJVU, Download STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA el libro gratis, Gratis descargar STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA DVD, Leer STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA TXT, Book STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA descargar DJVU, STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA descargar el libro gratis, STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA descargar el libro pdf gratis, STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA pdf el libro descargar gratis, Descargar el libro STEVE JOBS: LA BIOGRAFIA pdf gratis.

  No Comments

  Leave a Reply

  Empresa
  Descargar el Libro LA GESTION DE LOS SISTEMAS DE INFORMACION EN LA EMPRESA: TEORIA Y CASOS PRACTICOS (3ª ED) Gratis pdf, ePub, kindle

  LA GESTION DE LOS SISTEMAS DE INFORMACION EN LA EMPRESA: TEORIA Y CASOS PRACTICOS (3ª ED) Descargar (Leer en línea.Download) el Libro Gratis PDF, ePub, Kindle

  Empresa
  Descargar el Libro ALL MARKETERS ARE LIARS: THE POWER OF TELLING AUTHENTIC STORIES I N A LOW TRUST WORLD Gratis pdf, ePub, kindle

  ALL MARKETERS ARE LIARS: THE POWER OF TELLING AUTHENTIC STORIES I N A LOW TRUST WORLD Descargar (Leer en línea.Download) el Libro Gratis PDF, ePub, Kindle

  Empresa
  Descargar el Libro COMO MONTAR UN NEGOCIO ONLINE Gratis pdf, ePub, kindle

  COMO MONTAR UN NEGOCIO ONLINE Descargar (Leer en línea.Download) el Libro Gratis PDF, ePub, Kindle