Descargar el Libro L ART DE LA FELICITAT Gratis pdf, ePub, kindle

L ART DE LA FELICITAT Descargar (Leer en línea.Download) el Libro Gratis PDF, ePub, Kindle

l art de la felicitat-howard c. cutler-9788496521957

Resumen

Una nota d’esperança en un món insatisfet i una guia espiritual per a milions de fidels seguidors.
El Dalai Lama i la clau de la felicitat.

Qui rebutjaria la possibilitat de passar una estona amb el Dalai Lama, líder espiritual del budisme tibetà i premi Nobel de la Pau, i tenir amb ell una conversa sobre temes vitals per a l’ésser humà? Parlar, per exemple, de la insatisfacció actual, del sofriment, de la resistència al dolor i la injustícia. En definitiva, de la recerca de la felicitat.
En aquest best-seller il·luminador, el Dalai Lama ens confia la seva filosofia de vida: una recepta per encarar les relacions humanes, la salut, la família, l’angoixa i els obstacles de cada dia.
A partir d’entrevistes amb el psiquiatre nord-americà Howard C. Cutler, històries i anèctodes, el lector gaudeix de la humil saviesa del Dalai Lama i assisteix a un interessant encontre entre el budisme, la raó occidental, la psicologia moderna i la filosofia clàssica.
Al principi d’aquest llibre, una font d’inspiració i suport per a milions de lectors d’arreu del món, el Dalai Lama fa una afirmació senzilla però sorprenent: la felicitat és un dret que tenim com a humans. Malgrat els obstacles i els reptes, la felicitat genuïna encara és possible. I què podem fer per aconseguir-la? El Dalai Lama proposa defugir la tendència occidental que busca el plaer immediat, inestable i temporal.
El que cal és educar la nostra ment perquè la felicitat ve determinada sobretot per la nostra actitud, i alhora, cultivar un ingredient essencial: la voluntat de fer el bé. Juntament amb la tolerància, la paciència i la humilitat. En resum, el Dalai Lama ens proposa una recepta, apta per a tots elspúblics, per encarar amb èxit els inevitables contratemps de la vida quotidiana.
“Darrere de tots els mètodes del Dalai Lama hi ha un substrat de conviccions bàsiques: la convicció de la dolçor i la bondat fonamental detots els éssers humans, la convi

Idioma Español!


Descargar L ART DE LA FELICITAT el Libro Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:L ART DE LA FELICITAT (0.00 EUR)


Únase a cientos de miles de miembros satisfechos que pasaron incontables horas buscando contenido multimedia y en línea ahora y ahora mientras disfrutan de los nuevos libros, revistas y cómics más famosos.

Está aquí y es gratis. Por lo tanto, debe registrarse:

 • Libros, revistas y cómics ilimitados donde sea que esté: directamente en su navegador en su computadora o tableta.
 • Más de 10 millones de títulos cubren todos los géneros posibles.
 • Consigue los mejores libros, revistas y cómics en cualquier género, incluidos Acción, Aventura, Anime, Manga, Niños y familia, Clásicos, Comedias, Referencias, Manuales, Drama, Extranjeros, Terror, Música, Romance, Ciencia ficción, Fantasía, Deporte y muchos otros.
 • ¡Nuevos títulos se agregan todos los días! Nos gusta mantener las cosas frescas.
 • Todas las plataformas. Totalmente optimizado.
 • Descubra por qué miles de personas van todos los días.
  Regístrese ahora y disfrute del entretenimiento, ¡ilimitado!

  Datos del libro

  • Nº de páginas: 256 págs.
  • Editorial: ANGLE
  • Lengua: CATALÁN
  • ISBN: 9788496521957
  • Año edición: 2007
  • Plaza de edición: ESPAÑA
  • Traductor: IRMA TRIGINÉ PUIGDELMÀS  Descargar L ART DE LA FELICITAT el libro gratis:

  ESPEJO-2

  L ART DE LA FELICITAT.pdf (EUR-0.00)

  L ART DE LA FELICITAT.epub (EUR-0.00)

  L ART DE LA FELICITAT.doc (EUR-0.00)

  L ART DE LA FELICITAT.txt (EUR-0.00)

  L ART DE LA FELICITAT.mobi (EUR-0.00)

  Libros de Precios:


  L ART DE LA FELICITAT.PDF – (EUR 0.00);

  L ART DE LA FELICITAT.MOBI – (EUR 0.00);

  L ART DE LA FELICITAT.EPUB – (EUR 0.00);

  L ART DE LA FELICITAT.DOC – (EUR 0.00);

  L ART DE LA FELICITAT.TXT – (EUR 0.00);

  TAGS:

  Online L ART DE LA FELICITAT el ebook, el Libro L ART DE LA FELICITAT FB2, Download L ART DE LA FELICITAT PDF , Download L ART DE LA FELICITAT MOBI, Online L ART DE LA FELICITAT el Libro, Gratis Descargar L ART DE LA FELICITAT IPhone, Online el libro L ART DE LA FELICITAT PDF, Gratis L ART DE LA FELICITAT DJVU, Gratis descargar L ART DE LA FELICITAT TXT, Descargar el L ART DE LA FELICITAT RTF, Online L ART DE LA FELICITAT FB2 , el e-libro L ART DE LA FELICITAT download TXT, Gratis L ART DE LA FELICITAT descargar el libro, el Libro L ART DE LA FELICITAT download MOBI, Descargar L ART DE LA FELICITAT IPad, Leer L ART DE LA FELICITAT MOBI, Leer L ART DE LA FELICITAT DOCX, Gratis L ART DE LA FELICITAT AWZ, Download el libro L ART DE LA FELICITAT iPad , Gratis L ART DE LA FELICITAT DJVU, Download L ART DE LA FELICITAT el libro gratis, Gratis descargar L ART DE LA FELICITAT DVD, Leer L ART DE LA FELICITAT TXT, Book L ART DE LA FELICITAT descargar DJVU, L ART DE LA FELICITAT descargar el libro gratis, L ART DE LA FELICITAT descargar el libro pdf gratis, L ART DE LA FELICITAT pdf el libro descargar gratis, Descargar el libro L ART DE LA FELICITAT pdf gratis.

  No Comments

  Leave a Reply

  Ciencias Humanas
  Descargar el Libro LA MAGIA DE SER TU MISMO Gratis pdf, ePub, kindle

  LA MAGIA DE SER TU MISMO Descargar (Leer en línea.Download) el Libro Gratis PDF, ePub, Kindle

  Ciencias Humanas
  Descargar el Libro LAS CUATRO NOBLES VERDADES Gratis pdf, ePub, kindle

  LAS CUATRO NOBLES VERDADES Descargar (Leer en línea.Download) el Libro Gratis PDF, ePub, Kindle

  Ciencias Humanas
  Descargar el Libro LA IGLESIA EN LA ENCRUCIJADA Gratis pdf, ePub, kindle

  LA IGLESIA EN LA ENCRUCIJADA Descargar (Leer en línea.Download) el Libro Gratis PDF, ePub, Kindle